Krop-Sind-Huset

Kroppsykoterapeut MPF
Katrine Kibsgaard

Profil

 

Jeg har en grunduddannelse i Gestalt- og Kropterapi og er uddannet kroppsykoterapeut fra Dansk Institut for Organisk Psykoterapi i 1989. Det betyder, at jeg har mere end 20 års erfaring med individuel terapi, parterapi, terapeutiske grupper (bl.a. med drømmearbejde og mindfullness), foredrag og undervisning.

 

Siden 1992 har jeg haft selvstændig praksis i Vestsjælland. Fra 1992–1995 i Tuse, i perioden 1996–2008 i Krop-Sind-Huset i Jyderup, (sammen med min mand),  og de senere år i Holbæk.

 

Jeg har en 3-årig efteruddannelse indenfor Somatic Experiencing (SE), som blev afsluttet i 2010. SE er en kropsorienteret terapiform, der især retter sig mod chok-/traumer. Se mere under chok-/traumeterapi.

 

Mine primære ydelser i dag er individuel  terapi, parterapi samt supervision i min praksis på Bakkekammen 20 i Holbæk.

 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF og følger foreningens etiske regler. Desuden er jeg medlem af SE-foreningen og deltager i forskellige professionelle faglige netværk med andre psykoterapeuter og psykologer, så min viden og kunnen til stadighed er opdateret med den nyeste teori og metode.

 

Jeg har gennem årene haft grupper og undervist på daghøjskoler, aftenskoler og fagforeninger. Gennem de sidste 10 år har jeg superviseret socialrådgivere, sygeplejersker, psykologer og andre psykoterapeuter samt ledere og personale på opholdssteder.