PERSONDATAPOLITIK HOS KATRINE KIBSGAARD

Ejeroplysninger:
Psykoterapeut MPF Katrine Kibsgaard
Bakkekammen 20
4300 Holbæk
Telefon: 40169963
Email: kibsgaard@kropsind.dk
Website: www.kropsind.dk

Psykoterapeut Katrine Kibsgaard er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Jeg tilstræber på bedste og mest seriøse vis, at du følger dig tryg ved min behandling af dine oplysninger.

Jeg behandler personoplysninger om dig i henhold til gældende lovgivning og følger mine brancheorganisationer Dansk Psykoterapeut Forening samt SE foreningens retningslinier omkring tavshedspligt.

Jeg videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine oplysninger til andre. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger hos mig. Jeg indsamler følgende oplysninger om dig: navn, telefonnummer samt evt. adresse og email. Dette sker alene med det formål at kunne kontakte dig og evt. sende en faktura. Såfremt du ikke starter i et forløb hos mig, slettes disse oplysninger efter en måned.

Jeg fører journal over klientsamtaler og er derfor underlagt Persondataloven som er hovedloven for, hvordan og hvornår personoplysninger kan behandles. Denne lov indeholder generelle behandlingsregler som skal være opfyldt, f.eks. at der skal være et sagligt formål for en behandling af personoplysninger. Den nye persondataforordning trådte i kraft 25. maj 2018. Jeg skal bl.a. have samtykke fra klienten til at notere og opbevarer de pågældende oplysninger på forsvarlig vis. Det er derfor, at jeg ved vort samarbejdes start vil bede om lov til at nedskrive dine data.

Personoplysningerne i journal registreres hos mig – psykoterapeut Katrine Kibsgaard – og opbevares i op til 3 år, hvorefter dine oplysninger slettes. Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen hos mig. Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger jeg har om dig. Du har ret til at få ændret eller slettet dine persondata hos mig.

Ønsker du, at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger kan du kontakte mig på telefon 40169963 eller sende en besked til min email. Jeg videregiver ikke oplysninger om dig uden dit samtykke.