Profil

Jeg har en grunduddannelse i Gestalt- og Kropterapi og er uddannet kroppsykoterapeut fra Dansk Institut for Organisk Psykoterapi i 1989. Det betyder, at jeg har mere end 25 års erfaring med individuel terapi, parterapi, terapeutiske grupper (bl.a. med drømmearbejde og mindfullness), foredrag og undervisning.

Siden 1992 har jeg haft selvstændig praksis i Vestsjælland. Fra 1992–1995 i Tuse, i perioden 1996–2008 i Krop-Sind-Huset i Jyderup, (sammen med min mand), og de senere år i Holbæk.

Jeg har en 3-årig efteruddannelse indenfor Somatic Experiencing (SE), som blev afsluttet i 2010. SE er en kropsorienteret terapiform, der især retter sig mod chok-/traumer. Se mere under chok-/traumeterapi.

Mine primære ydelser i dag er individuel terapi, parterapi samt supervision i min praksis på Bakkekammen 20, hvor jeg nu arbejder på nedsat tid. Det betyder, at du fortsat en veloplagt og engageret psykoterapeut.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF og følger foreningens etiske regler. Desuden er jeg medlem af SE-foreningen og deltager i forskellige professionelle faglige netværk med andre psykoterapeuter og psykologer, så min viden og kunnen til stadighed er opdateret med den nyeste teori og metode.

Jeg har gennem årene - udover foredrag og grupper - undervist på daghøjskoler, aftenskoler og fagforeninger samt superviseret forskellige faggrupper.